Tokaido Sakura Journey
at Karin Chinese Restaurant

Karin Chinese Restaurant offering a wide variety of delicacies mainly for Cantonese cuisine, we will prepare lunch course and dinner course that use plentiful springs and popular seafood ingredients abundantly.
access_time
We prepare this menu for lunch and dinner.

Special Price for Online Booking

Lunch

– For 1 Person 4,400 JPY (Regular Price is 5,500 JPY)
– with one glass of Champagne 6,240 JPY (Regular Price is 7,800 JPY)
– with free flow of Champagne 9,200 JPY (Regular Price is 11,500 JPY)

Dinner
– For 1 Person 10,000 JPY (Regular Price is 12,500 JPY)
– with one glass of Champagne  11,840 JPY (Regular Price is 14,800 JPY)
– with free flow of Champagne 14,800 JPY (Regular Price is 18,500 JPY)

*An additional 8% sales tax and 13% service charge will be added.
*These price is only available at our online booking site.
*This offer are not valid to combine with another promotion.
*The offers are not valid for private rooms.

Menu

  • Lunch

    • Assorted spring five appetizers
    • Steamed health soup with seafood, Kinugasa mushroom and wolfberry in bamboo cylinder
    • Four dishes with a steam basket 天然海老の紅米フリット 熟成松坂ポークと春キャベツの梅ソース 金目鯛と野菜の蒸し物フィッシュソースがけ 花型蒸し点心
    • アサリの生姜風味炒めビーフン
    • 花梨愛玉入り桜あんみつ
    ※シャンパンフリーフロー付きプランもご用意しております。(2時間制・L.O. 30分前) フリードリンクメニュー:シャンパン (マム グラン コルドン ブリュット)・シャンパンカクテル(ミモザ、キールロワイヤル、ベリーニ)・ワイン(白・赤)・瓶ビール・紹興酒・焼酎・ウィスキー・ソフトドリンク ・中国茶
  • Dinner

    • 三浦直送 本マグロ二種入り前菜盛り合わせ
    • 三崎直送 柔らか黒鮑と燕の巣、クコの実の健康蒸しスープ
    • 小田原直送 新鮮イカと伊豆産野菜の葱生姜炒めブラックオリーブと共に
    • 松輪直送 伊勢海老二種の一皿(レモンソース、マヨネーズソース)
    • トロ金目鯛と大根、佐島直送しらすの重ね蒸し上湯ソース
    • 叉焼と三浦産春キャベツたっぷり炒め焼きそば
    • 花梨愛玉入り桜あんみつ

    ※シャンパンフリーフロー付きプランもご用意しております。(2時間制・L.O. 30分前)
    フリードリンクメニュー:シャンパン (マム グラン コルドン ブリュット)・シャンパンカクテル(ミモザ、キールロワイヤル、ベリーニ)・ワイン(白・赤)・瓶ビール・紹興酒・焼酎・ウィスキー・ソフトドリンク ・中国茶

*Menu is subject to change
Reservation and Inquiries 03-3505-1185 03-3505-1185
Restaurant Reservation  9:00a.m. 〜7:30p.m.