ANA INTERCONTINENTAL TOKYO

宿泊予約

  • IHG・ANAホテルズ予約センター
    9:00~18:00 (日曜・元日休み)
  • レストラン予約センター
    9:00~21:00

中国料理「花梨」テイクアウトメニュー 


Karin Chinese Restaurant Take-out Menu

前菜

Appetizers

オーストラリア産 薄切り鮑の冷菜 ¥5,500
Thin sliced Australian abalone

胡瓜、白菜、大根の唐辛子甘酢漬け ¥2,000
Cucumbers, Chinese cabbage, hot and sour pickled radish and chili

焼物

Grilled Dish

広東式、釜焼きもち豚チャーシュー ¥3,000
Cantonese barbecued pork fillet

千葉県産合鴨のロースト、二種ソース添え ¥3,900
Roasted Chiba duck,2 kind of sauce

豚トロのロースト ¥2,200
Roasted pork neck

北京ダック (2枚) ¥2,300
Peking duck with crepe

Abalone

鮑の煮込み、オイスターソース またはクリームソース ¥6,000
Stewed abalone with your choice of oyster sauce or cream sauce

海鮮

Seafood

帆立貝と旬野菜の炒め ¥4,800
Sautéed scallops and seasonal vegetables

海鮮と野菜のスパイシーガーリック ¥2,700
Seafood and vegetables  in spicy garlic

ズワイ蟹の葱生姜炒め ¥4,200
Snow crab sautéed with leeks and ginger

タラバ蟹のXO醤炒め ¥5,000
King crab sautéed with XO sauce

タラバ蟹爪の揚げ物 ¥1,500
Deep-fried king crab claw

白身魚とキノコの辛味噌煮込み ¥2,800
Braised market fish and mushrooms with miso

和牛肉 豚肉 鶏肉

Meat

特選和牛フィレ肉の角切り黒胡椒炒め ¥5,000
Wok-fried diced Wagyu beef tenderloin with black pepper
 

和牛肉の細切りと黄ニラ、セロリの炒め ¥3,800
Sautéed shredded Wagyu beef,  yellow leeks and celery

広東式 酢豚 ¥3,000
Cantonese sweet and sour pork
 
 
 

清流鶏の唐揚げ ¥2,300
Deep-fried Japanese Seiryu chicken

清流鶏とカシューナッツ炒め ¥2,900
Sautéed Japanese Seiryu chicken, cashew nuts

 

沖縄県産皮付き黒豚の角煮 ¥3,000
Braised  Okinawa black pork

豆腐

Tofu

蟹肉と豆腐の煮込み ¥2,900
Braised tofu with crab meat

 

麻婆豆腐 ¥2,500
 Wok-fried Tofu and minced beef in chili sauce

点心

Dim sum

海老の蒸し餃子  3個 ¥900
Steamed shrimp dumplings (3 pcs)

 

ニラと海老入り蒸し餃子 3個 ¥900
Steamed Chinese leeks and shrimp dumplings(3 pcs)

シューマイ 3個¥900
 Steamed pork and seafood dumplings(3 pcs)

もち豚を使った焼き餃子  1個 ¥350
Pan-Fried Mochibuta pork dumpling (1pc)

春巻 1本 ¥350
Spring roll(1pc) 

ごはん、おそば

Rice,Noodles

アジアンテイクアウトボックス ¥4,860
Asian Take-out Box

シンガポール風ビーフン、点心、蟹爪の揚げ物、鶏のから揚げスパイシーガーリック 等

海鮮と国産中国野菜のあんかけ焼きそば ¥3,780
Fried noodle with seafood and Chinese vegetables

鮑入り福建風あんかけチャーハン ¥2,600
Fujian style chop suey with abalone over fried rice

五目入りあんかけ焼きそば ¥2,000
Chop suey over fried noodle

 

海鮮チャーハン ¥2,200
Seafood fried rice

香港家庭風炒めビーフン ¥1,800
Hong Kong home-style fried rice vermicelli

蟹肉入りレタスチャーハン ¥2,200
Fried rice with lettuce and crab meat

デザート

Dessert

季節のフルーツ入り杏仁豆腐 ¥1,200
Almond milk jelly with fresh fruit

マンゴープリン ¥1,200
Mango pudding

フルーツ入り健康愛玉ゼリー ¥1,000
Fig jelly with fresh fruit

※写真はイメージです。実際とは異なる場合がございます。
※メニューは予告なく変更になる場合がございます。

ご予約

ご来店の3時間前までご予約を承ります。
※店舗の定休日はテイクアウトの販売も休止させていただきます。

お電話でのご予約・お問い合わせ 03-3505-1185 03-3505-1185

レストラン予約センター 9:00 〜21:00